Om Oss

Från Moskva till Hollywood

SAIAN® grundades av Margarita Saian som 1992 flyttade till USA från Moskva med 20 dollar på fickan. Hon studerade hudvårdsterapi och mesoterapi i USA såväl som i Frankrike. Förutom att hon var en licensierad hudvårds-terapeut, var Margarita Saian även hjärtspecialist, laboratorieassistent, certifierad inom EKG, och certifierad kost- och näringsrådgivare.

 

2006 grundade hon SAIAN® och arbetade i hudvårdsbranschen i 20 år och blev världsberömd, ambassadör för The Aesthetic International Association och utbildade professionella hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare över hela världen.

 

Som välkända specialister skapade Margarita och hennes dotter Dasha SAIAN® en unik hudvårdsserie som fokuserar på problem med akne och för tidigt åldrande.

 

Margarita Saian praktiserade aktivt en hälsosam livsstil, och var en ivrig förespråkare för naturlig levnad, positivt tänkande, och oändliga möjligheter!

 

Hon forskade kontinuerligt på nya sätt att höja standarden inom skönhetsbranschen och förbättra sortimentet!

 

Margarita gick bort 28 september, 2015, efter en långvarig sjukdom. Vi saknar henne så mycket!

 

Huvudkontoret för SAIAN®, ligger i North Hollywood, Kalifornien och ägs nu av Dasha Saian, som är VD och marknadschef. Dasha ger föreläsningar och lektioner internationellt.

 

Hon är en mycket positiv person, full av energi, brinner för en hälsosam livsstil, mänskliga rättigheter och miljöfrågor.

SAIAN® erbjuder ett brett spektrum av professionella, kliniska och kvalitativa hudvårdsprodukter, fria från kemikalier och parabener, handhållen innovativ utrustning och kosttillskott för att främja total hälsa och skönhet!Workshops och seminarier främjar en väl avrundad läroplan som omfattar topiska behandlingar, maskinteknik, produktkunskap och praktiska övningar i ansikts- och kroppsbehandlingar.

 

SAIAN® är drivna att producera högkoncentrerade, ingredienstäta hudvårdsprodukter med överlägsen kvalitet, som ger omedelbara och långsiktiga resultat.

 

Bolagets professionella produkter är kända för sina dramatiska resultat, och sedan 2007 har dessa hjälpt många professionella Hudvårdsterapeuter att höja resultaten i behandlingarna för sina kunder och på det viset fått en konkurrenskraftig fördel i branschen.

 

SAIAN® specialiserar sig inom de mest avancerade, naturliga, allergivänliga, anti-aging och akne produkterna fria från konstgjorda färgämnen eller doftämnen, fria från propylenglykol och parabener.

 

Produkterna rekommenderas av dermatologer, plastikkirurger, professionella hudvårdsterapeuter, och medicinska kliniker för användning på den mest känsliga hud. Fördelen med att arbeta med SAIAN® kliniska produkter är den överlägsna praktiska utbildningen och det djupgående utbildningsprogrammet. SAIAN® är alltid i framkant och fortsätter att utveckla innovativ, resultatdriven hudvård, och gör den tillgänglig för konsumenter i USA och nu även i Europa.

 

Du kanske märker att vi inte använder lådor och pappersförpackningar för våra produkter - vi tror på att bevara våra skogar, och minimera användningen av papper, där så är möjligt. Vi vill också starkt uppmuntra alla våra kunder att återvinna sina tomma flaskor och burkar.

Alla våra naturliga ingredienser visas öppet och ärligt på alla flaskor och burkar. På detta sätt kommer du alltid att kunna se vilka ingredienser som finns i produkten.

 

Vi ser fram emot att få assistera kunder i Europa och välkomnar Er till vår SAIAN® Natural Clinical Skin care familj!

 

Om Ni befinner Er i USA och vill få information och utbildning i SAIAN®, så besök gärna huvudkontoret Hollywood.

7260 RADFORD AVE, NORTH HOLLYWOOD, CA 91605.

För mer information besök www.saian.net

"Hälsa & skönhet, inifrån & ut"

"The inspiration for SAIAN® Natural Clinical Skin Care comes from our customers.

We are not just a skincare company, we are a lifestyle brand, dedicated to bringing you the best in skincare, anti-aging supplements,

ergonomic equipment, supplies and education."

 

Dasha Saian

FÖLJ SAIAN

OM SAIAN

Om Oss

Varför SAIAN

Bli Återförsäljare

Kontakta Oss

 

info@saian.eu

 

+46 737 04 64 37

+46 732 17 64 79

 

Huss & Hult Hälsoakademi AB

Almekärrsvägen 3

443 39 LERUM

© Copyright 2018. All Rights Reserved.