WEBSHOP

Hör av dig till oss om Du vill beställa produkter.

 

info@saian.eu

FRAKT & KÖPVILLKOR

 

Priser

Hos oss handlar du alltid till låga priser och vi strävar efter att erbjuda marknadens lägsta priser. Priserna i vår webbshop visas alltid inklusive moms.

 

Kundservice

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@saian.eu eller via vårt kontaktformulär som finns under fliken kontakt.

 

Betalning

Du betalar via Pay Pal, Stripe, swish eller bankgiro

Läs Mer

 

Beställning

Alla beställningar sker via vår webbshop. Vi polisanmäler beställningar som görs i någon annan persons namn utan dennes medgivande eller som på annat sätt medför saian.se ekonomisk eller annan skada.

 

Leveranstider

Vårt mål är att leverera beställda varor så snabbt som möjligt till dig. När du lagt din order hanterar vi den direkt. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar efter att din beställning är lagd.

 

Leveranser

Alla leveranser sker med av oss vald speditör. Ditt paket hämtar du hos ditt närmaste paketombud och du kan följa status på ditt paket från beställning till leverans. Mindre försändelser skickas som brev med Posten. Det är ditt ansvar som köpare att den adress som angetts till oss vid beställningstillfället är korrekt. Leverans sker inom Europa om inte annat har avtalats. För ej uthämtat paket debiterar vi en avgift på 150kr.

 

Fraktkostnad

Fri frakt inom Sverige när du köper för över 400 KR

 

Presentkort/rabattkoder

Om du har en presentkortskod eller rabattkod som du vill använda vid din beställning så fungerar det endast att använda en kod per köptillfälle.

 

Ångerrätt

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar. Om du ångrar ett köp ska du skicka tillbaka varan till oss oanvänd och i obruten förpackning. Kontakta alltid kundtjänst först på info@saian.eu innan du returnerar din order. Återbetalning sker först när varan blivit mottagen av oss. Du står själv för fraktkostnaden. Om felet ligger hos oss står vi för fraktkostnaden.

 

Reklamation & Garanti

Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till Huss & Hult Hälsoakademi AB återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnader. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara skall du som kund vara helt utan kostnad. Reklamation till Huss & Hult Hälsoakademi AB ska göras inom skälig tid från det att kunden mottagit ordern.

 

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage. Fraktkostnader för returen står Huss & Hult Hälsoakademi AB för mot uppvisat kvitto. Vänligen skicka med kvittot för frakten eller en kopia. Vid godkänd reklamation/hävning av köp återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

 

Returadress är:

 

Huss & Hult Hälsoakademi AB

Almekärrsvägen 3

443 39 LERUM

 

Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. Varan är i kundens ägo tills vi mottagit returen. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst under fliken "Kontakt".

 

Transportskador

Huss & Hult Hälsoakademi AB ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid till Huss & Hult Hälsoakademi AB. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat.

 

Tvist

Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Information

Vi förbehåller oss för tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende.

 

PUL

Som kund är du skyddad av PUL (personuppgiftslagen). Detta innebär att de personuppgifter som du lämnar till oss inte kommer att delas ut eller spridas till tredje part. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och du kan därmed känna dig trygg när du genomför ett köp på vår webbshop.

FÖLJ SAIAN

OM SAIAN

Om Oss

Varför SAIAN

Bli Återförsäljare

Kontakta Oss

 

info@saian.eu

 

+46 737 04 64 37

+46 732 17 64 79

 

Huss & Hult Hälsoakademi AB

Almekärrsvägen 3

443 39 LERUM

© Copyright 2018. All Rights Reserved.